Актьорът Калин Сърменов, известен с ролята си на Милото от сериала

...
Актьорът Калин Сърменов, известен с ролята си на Милото от сериала
Коментари Харесай

Калин Сърменов за младата си съпруга Боряна: Тя ме лъжеше, че е на 18...

Актьорът Калин Сърменов, известен с ролята си на Милото от сериала " Седем часа разлика " и младата му брачна половинка Боряна Пашева разкриха тайната на любовта си за следващ път пред феновете, този път в предаването " Търси се " по БТВ. В основата стои устрема на младото момиче да се запознае с огромния артист в театъра, спомнят си двамата през смях.

" Тя ме лъжеше, че е на 18, а беше на 17 години. Веднъж се изтърва на какъв брой е, мислеше, че е огромна лъжкиня, благата. Разликата ни е 17 години. ", разкри той.

" Аз работех като вечерен личен състав, а той беше артист в театъра. Аз го харесах от пръв взор. Молех сътрудниците му да ни срещнат. Накрая те склониха. Аз пелтечех, не беше доста сантиментален спомен.
Благодарение на него съм в мир със себе си. Нашите борби са общи.
 
Аз одобрявам неговите борби като мои. Обичаме да вървим по 2-3 седмици някъде лятото, не си омръзваме, не се караме. Много си приказваме.
Той е първият, на който звъня, когато ми се случи нещо.
Това е индивидът, с когато е предходна по-голямата съзнателна част от живота ми. Не си представям живота си с някой различен.

Благодаря му, че съм подобен човек, нравя се, това е негова заслуга. С нашето общо дете Димана поставя доста старания, приказва с нея, изяснява й. Даже стартирам да ревнувам, тъй като него все го прегръща. С огромната си щерка Дария поддържат връзка като възрастен с възрастен. В момента преди всичко стои театъра за него, на мен това не ми пречи, това го прави подобен човек, какъвто е. ", описа самата Боряна.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР